stadswandelingen &
natuurwandelingen

onderwijs &
projectenvia-cultura
Hospitality services
& zakelijke dienstverlening

via-cultura biedt zakelijke klanten  diensten op het gebied van hospitality aan.

We kennen de streek als geen ander en delen graag de rijke cultuur en geschiedenis met u. Natuurlijk kunnen wij ook altijd één of meerdere tafels in een restaurant voor u reserveren, we  regelen een wijnproeverij, of we laten u zien waar u de beste sigaren en gedestilleerd kunt krijgen. In overleg kunnen wij ook VIP-shuttle services, busvervoer,  Segwaytours of andere diensten van derde partijen voor u organiseren.

Als u wilt dat het uw gasten aan niets onbreekt, laat u de praktische invulling dan aan  via-cultura over. U heeft maar één aanspreekpunt, u krijgt een gedegen voorbereiding en begeleiding op niveau; in Engels, Duits of Nederlands.

via-cultura werkt in de driehoek Maastricht  - Aken - Luik. Drie historische steden die alle drie hun bijzondere uitstraling hebben. Daarnaast is er nog de prachtige grensstreek, het toneel waar zich de culturele en landschappelijke rijkdom ontvouwt.

Wilt een offerte op maat? Neem u dan contact op voor een vrijblijvend aanbod.
Wij zijn graag de partner die er voor zorgt dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Wij garanderen u oog voor detail in de voorbereiding en altijd een goed humeur!
HOME
STREEK & STEDEN
CONTACT
Hoofdstraat 69
6281 BC  Mechelen
                
© via-cultura 2023

TEL +31 (0)6 - 22 94 33 03
OVER MIJ
TIPS & PARTNERS
ZAKELIJK