stadswandelingen &
natuurwandelingen

onderwijs &
lezingen
via-cultura
HOME
STREEK & STEDEN
TIPS & PARTNERS
CONTACT
Hoofdstraat 69
6281 BC  Mechelen
                
© via-cultura 2020

Weekendje weg?

Zuid-Limburg is de perfecte setting voor een heerlijk weekendje weg met uw leesclub, uw familie of uw vrienden. Als u er echt even helemaal uit wil, vraag dan om een vrijblijvende offerte. via-cultura regelt graag uw zorgeloze weekend, met - naar wens - catering, vervoer en uitjes naar de pareltjes die u in deze streek kunt vinden.

Een voorbeeld van een een zeer fraaie accomodatie waar wij in deze regio graag mee samenwerken is Hoeve de Vrijheerlijkheid in de buurt van Epen. De Vrijheerlijkheid, met een prachtige aangrenzende tuin en veel terrassen, biedt in het zuidelijkste puntje van het Geuldal een bijna Franse atmosfeer en heeft verschillende met zorg afgewerkte vakantiewoningen in een landelijke stijl voor kleinere en grotere gezelschappen. Hiernaast ziet u wat impressies.

Of u nu een stadswandeling in Maastricht wil maken, of een tour door het drielandengebied met een comfortabele minibus en privébegeleiding, lunch, bezichtiging en zoveel vrijheid als u zelf wil..? Stuur een e-mail of bel eens op!


www.hilbert.guide
TEL +31 (0)6 - 22 94 33 03
OVER MIJ
ZAKELIJK