guided tours & hospitality

via-cultura
HOME
STREEK & STEDEN
TIPS & PARTNERS
BLOG
ZAKELIJK
CONTACT
Hoofdstraat 69
6281 BC  Mechelen
                
© via-cultura 2012-2017
NEWSLETTER
 Stadswandelingen & Excursies
EXCURSIE DORDRECHT 2018/2019
DAGEXCURSIE / 400 JAAR SYNODE VAN DORDT

Ook in 2018 en 2019 kunt u met via-cultura in het kader van de uitwerking van 500 jaar reformatie de oudste stad van Holland bezoeken. De geboorte van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden, de synode van Dordt en het verdere rijke verleden van deze prachtige stad vormen de leidraad van het programma.

Natuurlijk begeleid ik u persoonlijk op deze ontdekkingstocht naar de stad aan de Merwede. We reizen met trein of bus naar Dordrecht en aldaar bezoekt u het Dordrechts Museum, het indrukwekkende Hof van Holland en - als we genoeg tijd overhouden - ook nog het Huis van Gijn, een mooie patriciërswoning in de oude binnenstad. Op weg naar de verschillende museumlocaties laat ik u de mooiste straatjes zien en vertel ik natuurlijk verder over de geschiedenis van deze stad.

Wat u kunt verwachten
Per persoon prijs is natuurlijk afhankelijk van de groepsgrootte, het gekozen vervoer en de verdere invulling van het programma.  Voor info, offerte en verdere vragen: info@via-cultura.nl o.v.v. "Dordrecht".

Houd u er rekening mee dat we te voet door de oude stad gaan! Voor mensen met een mobiliteitsbeperking is deze excursie minder geschikt!
www.hilbert.guide
TEL +31 (0)6 - 22 94 33 03