guided tours & hospitality

via-cultura
HOME
STREEK & STEDEN
TIPS & PARTNERS
BLOG
ZAKELIJK
CONTACT
Hoofdstraat 69
6281 BC  Mechelen
                
© via-cultura 2012-2017
NEWSLETTER
 Stadswandelingen & Excursies
www.hilbert.guide
TEL +31 (0)6 - 22 94 33 03
Per 25 mei 2018 aanstaande treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking ter vervanging van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij bieden u graag transparantie over de gegevens die wij verzamelen, hoe we ze gebruiken en wat uw rechten zijn onder deze nieuwe wet. Wij hebben in verband daarmee ons privacy statement herschreven.

In het verleden heeft u deelgenomen aan activiteiten van via-cultura en heeft u daarover met ons per e-mail gecorrespondeerd. Deze e-mailgegevens (email-adres en uw naam) hebben wij decentraal in een beveiligde database opgeslagen en gebruiken wij alleen om u een aantal keren per jaar op de hoogte te brengen van de activiteiten van via-cultura. Wij verzamelen nadrukkelijk géén adres-, telefoon- en verdere gegevens van onze klanten en geven de informatie die ons ter beschikking staat onder geen beding door aan andere organisaties en bedrijven.

Wij gaan ervan uit dat iedereen die zich voor de nieuwsbrief op onze site aanmeldt ermee akkoord gaat dat hij /zij van tijd tot tijd van via-cultura een nieuwsbrief ontvangt. Mocht u zich helemaal willen uitschrijven dan kan dat altijd onder vermelding van uw naam en emailadres op info@via-cultura.nl onder vermelding van "uitschrijven nieuwsbrief". Al uw gegevens zullen dan uit de databse worden verwijderd en u ontvangt geen e-mail meer van ons. Natuurlijk kunt u dat ook doen door de link "unsubscribe" / "uitschrijven" in de nieuwsbrief te volgen, ook daarmee bent u verzekerd van de verwijdering van uw gegevens uit onze bestanden.

U heeft in de week voorafgaand aan de inwerkingtreding van de AVG / General Data Protection Regulation (GDPR) op 25 mei 2018 een nieuwsbrief van ons ontvangen waarin u verzocht werd kenbaar te maken of u er in de toekomst ook prijs op stelt om incidenteel informatie van ons te blijven ontvangen.

Wij blijven namelijk graag in contact met u. U ook met ons? Wilt u dan alstublieft doorgeven of u eventuele toekomstige commerciële of informatieve uitingen wilt (blijven) ontvangen.

Voor de incidentele mailing die wij versturen maken wij gebruik van de diensten van de firma Mailchimp. Hun privacy statement kunt u hier vinden.

22 mei 2018
via-cultura


OVER MIJ
TIPS & PARTNERS
CONTACT
stadswandelingen &
natuurwandelingen

onderwijs &
lezingen
ZAKELIJK