guided tours & hospitality

via-cultura
over mij

Als historicus (Rijksuniversiteit Leiden) heb ik na vele 'omzwervingen' vijf jaar geleden mijn roeping gevonden: gastheer zijn en mensen daarbij laten delen in het moois dat deze prachtige grensstreek te bieden heeft. via-cultura.nl  en standuphistory.com zijn daarbij mijn platform.

Met gevoel voor humor maak ik de streekgeschiedenis weer levend. Met oog voor tradities, maar zonder angst om heilige huisjes omver te werpen.

via-cultura organiseert en begeleidt stadswandelingen en dagtochten in het Heuvelland, in de Voerstreek en Ardennen en in de Duitse Eifel. Ik richt me daarbij nadrukkelijk ook op excursies op maat; een lunch of een koffietafel met vlaai is natuurlijk altijd een optie, maar misschien heeft u meer trek in een wijnproeverij of lokale streekproducten. Dit alles in een landschappelijk schitterende setting vol geschiedenis en cultuur.

Aarzel niet om contact op te nemen om samen te bekijken wat er voor u mogelijk is! via-cultura, uw vertrouwde partner als u op zoek bent naar het mooiste van de regio! Begeleiding en rondleidingen zijn mogelijk in Nederlands, Engels en Duits.

`
lezingen & onderwijs

via-cultura werkt vaker samen met scholen in het voortgezet onderwijs om thema's uit maatschappij en geschiedenis verder te verdiepen. Voorbereidingen op school en excursies op locatie vormen daarbij het hart van de maatwerk-pakketten.

Wilt u meer weten over spannende aspecten van de ontwikkeling van deze grensstreek? Op een leuke en eigentijdse wijze? Neem contact op en ik maak graag tijd voor uw vereniging of school vrij!


HOME
STREEK & STEDEN
TIPS & PARTNERS
BLOG
ZAKELIJK
CONTACT
Hoofdstraat 69
6281 BC  Mechelen
                
© via-cultura 2012-2017
NEWSLETTER
 Stadswandelingen & Excursies
www.hilbert.guide
TEL +31 (0)6 - 22 94 33 03